Strefa Doktoranta

WYKŁADY MONOGRAFICZNE W SEMESTRZE LETNIM

W ROKU AKADEMICKIM 2017/2018

Lp.

Temat wykładu

Termin

Wykładowca

1.

 

 

2.

 

 

Mięso w diecie człowieka.

 

Zastosowanie metod reologicznych w analizie surowców i produktów żywnościowych.

 

 16.03.2018

 

godz.1000

 

godz.1100

   

 

 Dr hab. Bożena Danyluk

 

 

 Dr hab. Ryszard Rezler

3.

 

 

 

 4.

 

 

Rola zwiazków biologicznie aktywnych w kształtowaniu jakości pieczywa.

 

Mikroorganizmy w przemysłach fermentacyjnych. Technologiczne znaczenie szczepów nowej generacji.

 

 20.04.2018

 

godz.1000

 

 

 

godz.1100

 

 

Dr hab. Sylwia Mildner-Szkudlarz

 

 

 

Dr hab. Małgorzata Gumienna

 5.

 

 

 

 6.

 

 

Składniki bioaktywne lnu i ich wykorzystanie w produkcji produktów prozdrowotnych.

 

Postępy w analityce lipidów - wpływ utlenionych lipidów na aminokwasy i białka.

 

 25.05.2018

 

godz. 1000

  

 

 

godz. 1100

  

 

 Dr hab. Katarzyna Waszkowiak

 

 

 

Dr hab. Marzanna Hęś

 

 

7.

 

 

 

8.

 

 

Biotechnologia a innowacje w przemyśle spożywczym - analiza przypadku.

 

Wybrane techniki molekularne w biotechnologii przemysłowej i naukach o żywności.

 

 15.06.2018

 

godz.1000

 

 

godz.1100

 

 

 Dr hab. Daria Szymanowska

 

 

Dr hab. Ewelina Celińska

wykłady odbywają się w sali 106 w budynku WNoŻiŻ



tel. 61 848 70 97, e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript.


Created by foobu.pl 2012-2015.